30
Mayıs
2024
Perşembe
FOÇA - İZMİR

Av köpeği yarışları Foça'da yapıldı

Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu tarafından Foça'da yapılan 4. EYHAF Grand Prix Av köpeği yarışlarında Aliağa Avcılar ve Atıcılar Kulübü'nü temsilen katılan Fatih Özkoç'a ait Filo isimli İngiliz Pointer cinsi av köpeği birincilik ödülü aldı. 

İngiliz ırkları dalında yarışan ve Filo ismi köpeği ile birinci gelen Fatih Özkoç'a Aliağa Avcılar ve Atıcılar Derneği Tarafından Otomatik Av tüfeği hediye edildi. 

İki kategoride yapılan ve iki gün süren köpek yarışları İngiliz ırkları, Continental ırklar genç ve yetişkin 60 köpek arasında gerçekleşti. Katılımcı köpeklerin veteriner kontrolünden geçmesi ile eleme turu yapıldı. Daha sonra çeşitli aktivitelerin halk oyunları gösterisi, müzik konseri ve sponsor firmaların promosyon dağıtımı tanıtım gösterilerinin ardından yarışlara geçildi. 

"Genç Köpekler" ve "Yetişkin Köpekler" olmak üzere İngiliz Irkları ve Continental Irklar şeklinde iki kategoride yapılan yarışmalarda şu sonuçlar elde edildi: İngiliz Irkları (Yetişkin) 1. Gümüş -Ümmet Gencer, İngiliz Pointer, 2. Liza - Haldun Özpınar İngiliz Pointer, 3. Naz-Fevzi Dursun İngiliz Pointer, Continental Irklar (Yetişkin) 1. Fındık Ş.Ali Gökçelik Kurzhaar, 2 . Suzi İlker Tatar Drahthaar, 3. Daf Mustafa Çeliksöz Kurzhaar. İngiliz Irklar (Genç) 1. Filo Fatih Özkoç İngiliz Pointer, 2. Max Mahir İnci İngiliz Pointer, 3. Maya Akın Kurtul İngiliz Pointer Continental Irklar (Genç) 1. Klementin Ahmet Leblebici Ep.Breton, 2. Kerevit Macit Gökalp Ep.Breton 3. Beta Ş. Ali Gökçelik Kurzhaar.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 11:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?