18
Mayıs
2024
Cumartesi
FOÇA - İZMİR

DP'nin Foça adayı Nurcan Dağlı

İzmir'de Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkan adaylarıyla biraraya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, beş belediye başkan adayını açıkladı.

Soylu, Karabağlar'da Gülüm Cantürk, Foça'da Nurcan Dağlı, Bornova'da Mehmet Erkoç, Kınık'ın Yayakent Beldesi'ne Musa Dağ'ı belediye başkan adayı olarak gösterdiklerini açıkladı. Soylu ayrıca Bergama'nın Yenikent Beldesi Belediye Başkanı'nın Ak Parti'den Demokrat Partiye geçtiğini bildirdi.

Önümüzdeki yerel seçimin topyekun bir seferberlik seçimi olduğunu belirten Soylu,"Bu seçim herkesin nerede bir tanıdığı, ahbabı varsa DP için oy isteyeceği bir seçimdir. Baskı anlayışından kurtulmanın tek şartı bu seçimlerde partimiz oy vermektir. Toplumun her kesiminden azınlığından, Alevi'sinden, Sünni'sinden adaylarımız var. Herkesin kendini iyi hissettiği köklü bir partimiz var. Bizim ocağımız çözüm ve barış ocağıdır" dedi. Konuşmasında iktidar partisine de yüklenen Soylu, Türk insanının işsizliğe, zayıflığa ve bölünmüşlüğe artık tahammülü olmadığını dile getirdi. Soylu, "İktidar partisi Türkiye'yi adalet, vergi politikası, sağlık, Ab ilişkisi, Ortadoğu ve Kafkas politikaları noktasında ileriye taşıyamamıştır" .diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 10:49:32
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 10:52:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?