20
Mayıs
2024
Pazertesi
FOÇA - İZMİR

DSP'liler dayanışma yemeğinde buluştu

DSP Foça İlçe Örgütü'nün düzenlediği "dayanışma yemeği" Foça Küçük Deniz Sahili'nde bir balık restaurantında gerçekleşti.


DSP'nin Foça'da düzenlediği görkemli geceye DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, DSP İzmir İl Başkanı Özdemir Sökmen, PM Üyesi İzzet Sözen, Yeni Foça Eski Belediye Başkanı Cengiz Uysal, Foça DSP İlçe Başkanı Köksal Gider ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca çok sayıda partili katıldı.

GELECEĞİN İKTİDAR PARTİSİ DSP OLACAK
Kemal Karakurt'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan DSP İzmir İl Başkanı Özdemir Sökmen, ''Bu dayanışma yemeklerinin daha sık yapılmasını istiyorum'' dedi. "Ekonomik kriz had safhada iken bu tür yemekleri düzenlemenin maliyeti ortada" diyen Sökmen, yinede buna rağmen bu akşam burada böylesine coşkulu bir kalabalık gördüğü için mutlu olduğunu söyledi. Sökmen, tıpkı bu akşam olduğu gibi diğer ilçelerde de sık sık bir araya gelmeleri gerektiğini belirterek "yakın bir zamanda yapılacak yerel seçimlerde nasıl bir büyük güç olduğumuzu insanların DSP'yi geleceğin tekrar iktidar partisi adayı olarak gördüğünü herkese göstermemiz lazım'' dedi.


Dayanışma yemeğinde söz alan 57. Ecevit Hükümetinde görev alan Eski Devlet Bakanı Melda Bayer de, ''Yarın seçim olacakmış gibi hep birlikte başta genel başkanım olmak üzere tüm parti teşkilatlarımız ve üyelerimizle beraber içinde vatan sevdası, demokrasi aşığı, Atatürk saygısı ve sevgisi, Ecevit ışığı olan sizlerle birlikte bu karanlıktan güç birliği ile el birliği ile kurtulacağız aydınlık günlerin geleceğini biliyoruz, gelecek günler aydınlık olsun'' diye konuştu. 

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 15:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?