21
Mayıs
2024
Salı
FOÇA - İZMİR

Müdürün ölümü ilçeyi yasa boğdu

Otomobilinin içinde el yapımı silahıyla intihar eden İzmir’in Foça İlçesi Özel İdare Müdürü Hamit Atlamaz, Alaçatı Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Alaçatı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Foça Özel İdare Müdürü Hamit Atlamaz’ın (48) cesedi, Çeşme Otoban gişeleri yakınındaki bir otoparkta 35 RAU 40 plakalı otomobilinin içinde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede, Atlamaz’ın, el yapımı silahla çene altından vurulmuş olduğu belirlendi. Atlamaz’ın cesedi, daha sonra gerçek ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu’na gönderildi. Adli Tıp’ta yapılan incelemede olayın intihar olduğu anlaşıldı. Geride hiçbir not bırakmayan Atlamaz’ın, 2 yıldır Foça’da görevli olduğu öğrenildi. Atlamaz’ın cesedi, Çeşme Alaçatı Merkez Camii’nde kılınan ikindi nazamının ardından Alaçatı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Arkadaşları ve aile çevresince sevilen biri olan Atlamaz’ın ölüm haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Hamit Atlamaz’ın eşi Yıldız Atlamaz’ın 1 aylık hamile olduğu ve çiftin, ikiz bebek bekledikleri öğrenildi. 2 yıl önce evlenen çiftin, çocuk sahibi olamayınca tüp bebek yöntemiyle, çocuk sahibi olmaya karar verdikleri ve ev hanımı Yıldız Atlamaz’ın tedavinin ardından 1 ay önce ikiz bebeklere hamile kaldığı belirtildi.

foça
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:26:21
Güncelleme :6 Mart 2006 Pazartesi 17:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?