24
Mayıs
2024
Cuma
FOÇA - İZMİR

Onur Akın coşkusu

FOÇA'DA, ONUR AKIN COŞKUSU

İzmir Foça'da, Onur Akın coşkusu yaşandı.Özgün müziğin sevilen sesi Foça'da unutulmaz bir konser verdi. 7. Uluslararası Foça Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali çerçevesinde, Yenifoça Reha Midilli Sosyal Tesislerinde sahne alan Onur Akın, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Festivalin ikinci günü sahne alan Onur Akın'ı izleyenler arasında Foça Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol da vardı. Foçalı hayranlarıyla buluşan Onur Akın, hayranlarının sevgi gösterileri arasında konser alanına geldi. Akın, gördüğü ilgi karşısında büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Foçalıları selamlayan ünlü sanatçı; "Türkiye'nin Hayırlı Evlatları" ifadesini kullandı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Onur Akın, "Asi ve Mavi", "Ey Hayat", "Seni

Aşka Yazmalı", "Firari", "Memleket İsterim" ve "Seviyorum Seni" adlı klasikleşen şarkılarını Foçalılarla birlikte seslendirdi. Şarkılarıyla hayranlarını büyüleyen Akın, sık sık dostluk ve barış mesajları verdi.

Akın, konser bitiminde hayranlarının yoğun isteği ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bestelediği "Geliyor Geliyor Kılıçdaroğlu" şarkısını da seslendirdi. Sanatçıya çiçek vererek teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Onur ağabey sen Foça'ya yakıştın" dedi.

Festivale damgasını vuran Ersin Show Süper Starz Grubunun konser öncesinde çeşitli dans figürlerinden sunduğu coşku dolu örnekler ile doyasıya eğlenen Foçalılar keyifli bir gece yaşadı.

FOÇA'DA, ONUR AKIN COŞKUSU
FOÇA'DA, ONUR AKIN COŞKUSU
FOÇA'DA, ONUR AKIN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 11:21:01
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 18:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?