29
Mayıs
2024
Çarşamba
FOÇA - İZMİR

Yolcu otobüslerinin lastikleri kesildi

İzmir’in Foça ilçesinde park halindeki iki yolcu otobüsünün lastikleri kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kesilerek parçalandı. Polis zanlıları tesbit etmeye çalışırken, otobüs sahipleri şaşkınlığa uğradı. 

İzmir’in turistik ilçelerinden Foça’da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından park halindeki iki ayrı yolcu otobüsünün lastiklerini kesti. Edinilen bilgiye göre olay, Foça Salı Pazarının kurulduğu alanda bulunan otoparkta meydana geldi. Park halinde bulunan Ahmet Koldaş’a ait 35 AK 998 ve Şenol Özkoç’a ait 35 MDD 14 plakalı iki otobüsün lastikleri kesilmiş vaziyette bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Foça belediye Meclis Üyesi ve Foça Eski Esnaf Odası başkanı olan 35 AK 998 plakalı otobüsün sahibi Ahmet Koldaş olayı büyütmemek gerektiğini söyledi. Foça Otobüs terminalindeki işletmeciler ve otobüs sahipleri ilçeye acilen yeni bir garajın yapılması gerektiğini belirterek, “Garajımız küçük ve eski. Bundan dolayı bir çok otobüsümüz garajın dışında park etmek zorunda kalıyor. Garajda nöbetçimiz var. Ancak dışarıda otobüslerimiz tehlike altında. En azından sığmayan otobüsler için bekçisi olan bir otopark alanı tahsis edilmeli” dediler.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 18:13:54
Güncelleme :1 Mayıs 2008 Perşembe 13:09:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?