26
Mayıs
2024
Pazar
FOÇA - İZMİR

Yurtseven'den Demirağ'a destek

İzmir'in Foça İlçesi'ne bağlı Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylık tartışmaları devam ederken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın işini gayet iyi yaptığını söyledi. Yeni Foça'yı yaşanabilir bir kent haline getirdiklerini anlatan Osman Yurtseven; "Borç içinde yüzen, personelinin maaşını bile ödemeye gücü yetmeyen bir belediye devraldık.

Giderlerimizi minimuma çekip, gelirlerimizi arttırmak için uğraştık ve gelinen noktada bunu başardık. Bir belde belediye olması en başından yanlış olan Yeni Foça'yı cazibe merkezi haline getirmeyi başardık" dedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi kapatılan belde belediyelerinden biri olan Yeni Foça Belediye Başkanı Osman Yurtseven, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın işini iyi yaptığını belirterek; "Belediyemiz kapatılıyor, tabi ki bu hoş bir durum değil ancak yapacak bir şey yok. Yeni Foça için elimizden geleni yaptık.

Foça Belediye Başkanlığı için aday değilim. Gökhan Başkan genç yaşına rağmen Foça gibi sorunları çok olan bir ilçe de başarılı işler yaptı. Görev yaptığı süre içinde tüm mesaisini Foça için harcamış bir belediye başkanını desteklememek olmaz. Genç ve dinamik bir belediye başkanı artık belediyeciliği de gayet iyi öğrendi. Halen görevde olan bir belediye başkanına herkesin sahip çıkması gerekir. Foça'ya Gökhan yakışır" şeklinde konuşarak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı desteklediğini açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 17:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?