25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABAĞLAR - KARABAĞLAR - İZMİR

Kara’ya tam destek

MOBİLYACILAR BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKTI

İzmir Mobilyacılar Odası İstişare Toplantısında Başkan Mustafa Kara’ya tam destek çıktı. Sektör temsilcilerinin yanı sıra Karabağlar Belediyesi Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Marangoz ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu çalışmalarından son derece memnun oldukları başkan ve ekibinin görevlerini sürdürmelerini arzu ettiklerini söyledi.

İzmir Mobilyacılar Odası’nın İstişare Toplantısı İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Lokalinde yapıldı. Toplantıya Karabağalar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün rahatsızlığı nedeniyle Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Marangoz ve Belediye Meclis üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Gurup Başkan Vekili Kenan Çakar, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda sektörün geleceği ve yaklaşan oda seçimi değerlendirildi. Karabağlar Belediyesi Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazmi Marangoz, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara’nın aynı zamanda belediye meclis üyesi olması nedeniyle sıkı bir işbirliği yaptıklarını, mobilya sektörünü desteklemek istediklerini ve bu sebepler nedeniylede Başkan Kara’nın görevini sürdürmesinin iyi olacağını düşündüklerini ifade etti.

Mobilyacılar Odası’nın çalışmalarından memnun olduğunu belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Başkan Mustafa Kara ve ekibine destek olmaya devam edeceklerini söyledi. İzmir Mobilyacılar Odası olarak kendilerinin yeni yılda meslektaşlarının hak ettikleri seviyelere ulaşmalarını arzu ettiklerini belirten Başkan Mustafa Kara sektörün gelişimi açısından başlattıkları, başlatacakları ve tamamlanma aşamasına gelen projeleri davetlilere anlattı.

Meslek Yüksek Okulu Kurulması, Sürekli Fuar Alanı ve Sanayi Sitesi Kurulması gibi projelerle mobilya sektörünün şaha kalkacağını belirten Başkan Kara basın mensuplarının isteği üzerine Meslek Yüksek Okulu yapılacak araziyi bağışlayan Yaşar Çalışır ile objektiflere poz verdi. “Odanın Olağan Genel Kurulunda yeniden aday olacak mısınız?” sorusu üzerine Başkan Kara, “Yerel ve genel yönetimden, mesleki oda ve sivil toplum kuruluşlarından en önemlisi de oda üyelerimden devam et çağrıları var. Bu kadar isteği kırmak doğru olmaz ama son değerlendirmeyi arkadaşlarımızla yaptıktan sonra kararımı açıklayacağım” dedi.

MOBİLYACILAR BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKTI
MOBİLYACILAR BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 12:16:03
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 14:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?