19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

2 kardeş ağır yaralı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde silahlı saldırıya uğrayan özel ambulans şoförü olan 2 kardeş ağır yaralandı.
Olay, öğle saatlerinde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, değişik suçlardan sabıkası bulunan E.U. (Erol Uğurluoğlu), henüz belirlenemeyen bir nedenle özel ambulans şoförlüğü yapan Mustafa Baysaner (41) ve kardeşi Barboros Baysaner'le (30) tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.U, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla 2 kardeşe ateş etti. Çıkan kurşunlar Mustafa Baysaner'in başına ve Barboros Baysaner'in göğsüne isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan 2i kardeş, sedyeyle acil servise taşındı. Olayın ardından E.U, silahla beraber bir ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Hastanede tedavileri devam eden Baysaner kardeşlerin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Yaralı kardeşlerin vurulduğu haberini alınca hastaneye akın eden yakınları gözyaşı döktü.
Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, iki kardeş ile E.U. arasında daha önceden husumet olduğunu belirledi. Polis, kaçan saldırganı arıyor.
.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 00:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?