18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

10 kişilik çete 1 Filipinliyi öldürdü

İzmir’in Konak İlçesi Boğaziçi semtinde, Filipinler uyruklu Rey Dacut ve arkadaşı Jovıto Balanag, 10 kişilik bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı.

Alsancak Limanı’nda bulunan yabancı gemide çalışan Filipinli Rey Dacut adlı kişi, koltuk altından ve bacağından bıçaklanarak parası gasp edildi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Rey Dacut, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay Boğaziçi semtinde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Alsancak Limanı’na yük getiren KCL Banner adlı gemide çalışan Filipin uyruklu Rey Dacut ve arkadaşı Jovıto Balanag, eğlenmek için bir ticari taksiye binerek Boğaziçi semtine gitti.

Bu sırada yaklaşık 10 kişilik bir grup, iki arkadaşın yolunu keserek etrafını sardı. Saldırganlar, Filipinliler’den para isteklerinin olumsuz yanıtlanması üzerine bıçakla Rey Dacut’u sol koltuk altından ve bacağından bıçakladı.

Ağır bir şekilde yaralanan Rey Dacut’un cebindeki parasını alan saldırganlar kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Dacut, arkadaşı tarafından durdurulan bir ticari taksiyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada Acil Servis’e kaldırılan Rey Dacut, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Hastaneye gelen polis ekiplerine ifade veren Jovıto Balanag, kendilerinin gemide çalıştığını ve eğlenmek için Yehişehir’e geldiklerinde yaklaşık 10 kişilik bir grubun bıçaklı saldırısına uğrayarak paralarının gasp edildiğini iddia etti.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinin belirlenmesi ve Filipinlileri hastaneye getiren ticari taksinin bulunması için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 11:39:26
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 14:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?