19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

2 grup kapıştı seyyar satıcı yaralandı

İKİ GRUP KAVGA ETTİ SEYYAR SATICI YARALANDI

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Yenişehir semtinde, iki grubun kavgasında bir seyyar satıcı yaralandı. Kavgadan kaçtığı sanılan bir otomobil sürücüsü yol üzerindeki seyyar satıcıya çarptı. Seyyar satıcının ayaklarının üzerinden geçen otomobil ve sürücüsü kayıplara karışırken, talihsiz seyyar satıcı hastaneye kaldırıldı.

Yenişehir semti 1221 Sokak üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 2 grup arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Kavga sırasında yaşanan arbedede otomobiline binen kimliği belirsiz sürücü aracı ile kaçmak isterken sokak üzerinde sandviç satan Enver Özgür(45) isimli satıcının ayaklarının üzerinden geçti. Enver Özgür acı içerisinde yerde kıvranırken, kırmızı renkli olduğu belirtilen ve plakası alınamayan otomobil kayıplara karıştı. Talihsiz seyyar satıcı Enver Özgür olay yerine çağrılan ambulans

ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayı gören yakınları Özgür'ün seyyar arabasında sandviç yaptığı sırada kimliği belirsiz sürücünün arbededen kaçarken Özgür'e çarpıp kaçtığını iddia ettiler. Şans eseri ölümden dönen Özgür'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Basmane Polis Merkezi yetkilileri olayla ilgili incelemenin sürdüğünü bildirdi.

İKİ GRUP KAVGA ETTİ SEYYAR SATICI YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 09:13:00
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 10:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?