18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

3 hırsızlık zanlısı yakalandı

İZMİR'DE 3 HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI

İzmir'in Konak ilçesinde bir işyerinden 3 bin 500 TL tutarında sigara ve dizüstü bilgisayar çalan bir kişi ile bir evden hırsızlık yapan 2 kişi, polisin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.30 sıralarında Balçova Mithatpaşa Caddesi'ndeki Sezgin Altuncu'ya ait işyerinin kapısını zorlayıp içeri girerek 3 bin 500 TL değerinde sigara ve dizüstü bilgisayarı çalan H.T. (36), taksiye binerek izini kaybettirmek istedi. Görgü tanıklarının hırsızlık yapan kişinin üzerinde yeşil bir mont olduğunu söylemesi üzerine takip başlatan polis, durdurduğu takside yolcu olarak bulunan H.T.'yi yakaladı. H.T.'nin elindeki iki poşette çalıntı malzemeler ele geçirildi. İki ayrı suçtan kaydı bulunan H.T., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Buca ilçesinde ise Z.A.'ya ait evden hırsızlık yapılması üzerine harekete geçen Asayiş ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerden eşkalleri belirlenen S.A. ve M.E.T., takip sonucu Basmane semtinde yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE 3 HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI
İZMİR'DE 3 HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 10:15:05
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 17:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?