24
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

60 bin Euro'luk aracını ateşe verdi

TARTIŞTIĞI KİŞİYE KIZIP 60 BİN EURO DEĞERİNDEKİ ARACINI ATEŞE VERDİ

İzmir'in Konak ilçesinde tartıştığı kişi tarafından eşine küfredildiği için kızdığını iddia eden şahıs, 60 bin euro değerindeki lüks otomobilini ateşe verdi.

Olay, saat 04.00 sıralarında Alsancak semti Atatürk Caddesi 322 numara önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş görüşmesi için İzmit'ten İzmir'e gelen ve gümrük komisyoncusu olduğu öğrenilen Erol K., eğlenmek için gece 1. Kordan'a dolaşmaya çıktı. Bu sırada tanımadığı bir kişiyle tartıştığını ve şahsın eşine küfrettiğini iddia eden Erol K., eşi Nihal D. K.'ın üzerine kayıtlı 2011 model BMW marka 41 EN 080 plakalı aracı gömleğinin üzerine kolonya dökerek ateşe verdi. Yanmaya başlayan lüks araçtan

alevler yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürmeyi başarırken, olaydan sonra kaçan Erol K. yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık raporu almak için Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürülen Erol K., aracını bilerek yaktığını, eşine küfredilmesine dayanamadığını ve sinirini arabayı yakarak aldığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 10:18:05
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 13:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?