23
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

80 çifte resmi nikah

Konak Belediyesi'nin Türk Anneler Derneği ve Anne Çocuk Eğitimi Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle düzenlediği toplu nikah töreninde, 80 çiftin nikahları kıyıldı.

Karabağlar Cevdet Güçlüer İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen törende çiftlerin nikahını Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ kıyarken, şahitliklerini de Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Onursal Başkanı Fatma Dayıoğlu ile İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Tutar yaptı.

Törende konuşan Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi Onursal Başkanı Fatma Dayıoğlu, dini nikahlı bir çiftin dahi kalmayacağı günlere kadar bu tür çalışmalara destek vereceklerini belirtti. Dayıoğlu, anne ve çocukların geleceği için resmi nikahın şart olduğunu da kaydetti.

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ ise, göreve geldiği günden itibaren dini nikahlı çiftleri evlilik cüzdanlarıyla buluşturmak için belli aralıklarla toplu nikahlar düzenlediklerini ve bundan sonra da düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Evlilik cüzdanlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çiftler müzik eşliğinde dans ederek, kesilen pastaların ardından resmi nikahlı olarak evlerinin yolunu tuttu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 14:32:25
Güncelleme :9 Temmuz 2005 Cumartesi 11:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Edanur Erol IP: 78.179.161.xxx Tarih : 30.03.2011 15:11:33

Bu Ne Dünya  Kardeşim Böyle Seven Sevene:)))))))))))))))))