18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Acemi hırsızlar suçüstü yakalandı

İzmir’in Konak İlçesi’nde ofis olarak kullanılan bir daireye pencereden giren hırsızlar, polis tarafından suçüstü yakalandı. Kapının kilitli olması üzerine hırsızların girdiği pencereden büroya giren polisler kapı açılmayınca çilingir yardımı ile kapıyı açarak 2 hırsızı dışarıya çıkarttı.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi 376 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kale Apartmanı kat 1, numara 2’de bulunan İz-mak Uluslararası Makina Sanayi firmasına ait ofise hırsızların girdiği ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, binanın çevresini sardı.

Ofis olarak kullanılan dairenin kapısının kilitli olması üzerine polis, binanın ön tarafında açılmış halde bulunan pencereden tırmanarak içeriye girdi. Polisi görünce saklanmaya çalışan Gökhan Gürkök (19) ve H.P. (15) (Hüseyin Parlak) isimli 2 hırsız suçüstü yakalanarak kelepçelendi.

Ofisin kapısının kilitli olması ve sahibine ulaşılamaması üzerine polis, çilingir çağırarak kapıyı açtırttı.

Ofiste bulunan 2 bilgisayar kasasını söken ve ortalığı dağıttıktan sonra çelik kasayı açmaya çalışan iki hırsız, çilingir yardımı ile kapı açıldıktan sonra dışarıya çıkartılarak ekip otosu ile Hatay Polis Karakolu’na götürüldü. Karakola götürülen iki hırsızın daha önceden aynı suçtan sabıkalı oldukları öğrenildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 10:20:47
Güncelleme :15 Mart 2005 Salı 11:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğçe pehlivanoğlu IP: 88.252.5.xxx Tarih : 3.11.2008 12:04:06

benim bundan 5yıl önceki çıktığımdı yazık etti kendine ailesi filanda çok iyi nasıl olurda bu kadar vukaatı olabilir şaşıyorum doğrusu