27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

AKP üye sayısı 17 bine çıktı

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, AK Parti Konak İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Düzovalılar'ın düzenlediği toplantıya katıldı. Bölge başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda Düzovalılar, Ahmet Sarışın'a seçim çalışmaları konusunda bilgi verdi. Ahmet Sarışın, "AK Parti çağın partisidir" dedi.

Konak İlçesi'ni 7 bölgeye ayırdıklarını belirten Düzovalılar bu bölgelerde yaptıkları çalışmalarla üye sayısını 9 bin'den 17 bin'e yükselttiklerini belirtti. Düzovalılar bu sayıyı yükseltmek için 15 bin haneyi ziyaret ettiklerini ve yaklaşık 60 bin seçmenle bire bir görüştüklerini vurguladı. Ziyaret edilen evlerde büyük ilgi gördüklerini ifade eden Düzovalılar, bu ilginin belediye başkanlığı seçimlerini kazanmanın müjdeleyicisi olduğunu dile getirdi.

Düzovalılar, Ahmet Sarışın'ın adaylığı açıklandığı günden itibaren destek olduklarını ve sonuna kadar Sarışın'ın yanında olacaklarını vurguladı. Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın da, verdiği bilgiler ve destek için AK Parti Konak İlçe Başkanı Gökhan Düzovalılar'a teşekkür ederken, "AK Parti'nin çağın partisi olduğunu düşünüyorum. Sayın Genel Başkanımız'ın bana duyduğu güven, sorumluluklarımı daha da arttırıyor. Ben bu sorumluluklarımı teşkilatımızdan aldığım destekle yerine getireceğime inanıyorum. Yaklaşık 40 gündür yoğun bir tempoda çalışıyorum ve bu toplantıda gördüm ki teşkilatımızda en az benim kadar çalışkan ve sorumluluk sahibi. Bu yüzden teşkilatımıza son derece güveniyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 11:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?