1
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

AKP'den kan bağışı seferberliği

Kızılay'ın düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına AK Parti Konak İlçe Başkanlığı 150 kişiyle kan bağışında bulunarak katkı koydu.

Siyasi partilerin sivil toplum kuruluşu olarak bu tür kampanyalara katılmasının önemini vurgulayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Fevzi Bayram "Bugün yaklaşık yüz elli kişiyle bağış kampanyasına katıldık ancak binlerce teşkilat mensubumuza da mesaj gönderip kampanyaya destek olmalarını istedik. Hafta içinde tüm teşkilat mensuplarımızın gelip bağış yapacağına eminiz" diye konuştu.

AK Parti olarak sosyal sorumluluk kampanyalarına sürekli olarak ellerinden geldiğince katkı koyduklarını ifade eden Fevzi Bayram, bu çalışmalarını zaman zaman da farkındalık yaratarak örnek olmak için kamuoyuyla paylaştıklarını söyledi. Türk insanının en önemli özelliklerinden birinin de dayanışma olduğunu dile getiren Fevzi Bayram "Siyasi partiler sivil toplum kuruluşu yönüyle bu tür etkinliklerde öncü ve örnek olma rolü üstlenmelidir. Kızılay'ın kampanyasına katılımın giderek artacağına inancım sonsuz, çünkü Türk insanının en önemli özelliği dayanışma ruhudur. Biz AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki günlerde üyelerimizden daha da yoğun katılım bekliyoruz. Kan bağışı ulvi bir görevdir toplumumuzun her ferdini bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum"

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 14:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?