15
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Alkollü motosiklete binmeye kalkınca...

Konak'ta alkollü olduğu ileri sürülen bir motosiklet sürücüsü, bir otomobile çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Otomobil sürücüsünün ortopedik engelli olması polisleri şaşırtırken, sürücünün özürlü ehliyeti ve aracında özel donanımı olduğu belirlendi.

Kaza, Karataş semti Mithatpaşa Caddesi Dario Moreno Sokağı girişinde meydana geldi. İddiaya göre, bir barda alkol aldıktan sonra çevredekilerin uyarılarını dikkate almayarak evine gitmek üzere 35 CDL 63 plakalı motosikletiyle yola çıkan Okan Urhan (38), 150 metre ileride kaza yaptı.

Urhan, kendisiyle aynı istikamette seyreden Bülent Çelik (30) idaresindeki 01 BL 310 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Urhan, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı şans eseri ufak sıyrıklarla atlatan Urhan’ın durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada, motosikletlinin çarptığı otomobil sürücüsünün ortopedik engelli olması polisleri şaşırttı. Polis, yaptığı incelemede Bülent Çelik’in özürlü ehliyeti ve aracının da özel donanımlı olduğunu tespit etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2005 Pazartesi 12:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?