22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Alkollü şahıslardan polislere saldırı

İzmir'in Konak ilçesi Yeşilyurt semtinde açıkta alkol alan ve vatandaşlardan zorla para isteyen 2 kişi kimlik kontrolü yapan polislere saldırdı.

Edinilen bilgiye göre olay Konak ilçesi Yeşilyurt semti Adnan Kahveci Parkı içerisinde meydana geldi. Devriye gezen ekiplerin yanına gelen bir vatandaşın park içerisinde açıkta alkol alıp ve parkın içinden geçen vatandaşlardan zorla içki parası istediklerini söylemesinin üzere harekete geçen asayiş ekipleri'ne "Bize kimlik soramazsınız" diyerek zorluk çıkardı. Bunun üzerine kişilerle polis arasında tartışma çıktı. Zorluk çıkaran Nihat Kahraman ve Ersin Kuruoğlu polislere saldırdı.

Takviye gelen polis ekipleri tarafından biber gazı ve orantılı güç kullanarak etkisiz hale getirilen Kahraman ile Kuruoğlu gözaltına alındı. Olaylar sırasında isimleri açıklanmayan Konak İlçe Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli 2 polis memuru vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle hafif yaralandı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilen polisler, Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu öğrenilen Nihat Kahraman ve Ersin Kuruoğlu ise polislerle boğuşma sırasında hafif şekilde yaralandıkları için İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sanıkların yapılan muayenelerinde herhangi bir soruna rastlanmadı. Sanıklar sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 10:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?