20
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Arkadaş kavgası kanlı bitti

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde iki arkadaş arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bilinmeyen bir sebeble tartışan Zekeriya Kılıç (39) ve Tufan Demirel (35) birbirlerini bıçaklayarak yaraladı. 

Vatandaşlar ise ev sahibi ile hırsız arasında boğuşma olduğu yönünde 155 Polis'e ihbarda bulundu. Fakat olay yerine gelen polis ekipleri iki arkadaş arasında bıçaklı kavga çıktığını belirledi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre olay gece saat 05.45 sıralarında Eşrefpaşa semti 556 Sokak 20 numarada meydana geldi. Tufan Demirel ile evine gelen arkadaşı Zekeriya Kılıç arasında bilinmeyen bir nednele tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine arkadaşlar birbirini yumruklar savurmaya başladı. Daha sonra ikili birbirine bıçakla saldırdı. İki arkadaş da aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kaldılar. Vatandaşlar ise ev sahibi ile hırsız arasında boğuşma olduğu yönünde 155'e ihbarda bulundu. Fakat olay yerine gelen polis ekipleri iki arkadaş arasında bıçaklı kavga çıktığını belirledi. Olay yerine çağrılan 112 Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Demirel, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kılıç ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 10:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?