22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Balkondan düşünce kıskıvrak yakalandı

Alsancak'da bir eve giren ve balkondan atlarken eternitlerin üzerine düşerek yaralanan hırsızlık şüphelisi, polis tarafından yakalandı.

Olay, Alsancak 1390 Sokak 7 numaralı Cemil Midilli Apartmanı’nda, daire 2’de sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2. kattaki Hakan Karakurt’a ait dairenin balkonuna tırmanarak kapıyı açıp içeri giren Kürşat Turan (23), tıraş makinesi, cep telefonu ve cüzdanı aldı.

Hırsızlık şüphelisi, ev sahibinin uyandığını fark edince balkondan atlayarak kaçmak istedi. Depo olarak kullanılan yerin üzerindeki eternitlerin üzerine düşen ve eternitlerin kırılması sonucu yüzünden ve kolundan yaralanan K.T. kaçmaya başladı.

İhbar üzerine şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Gündoğdu Meydanı’nda yürürken yakaladıkları şahsı tedavi için Alsancak Devlet Hastanesi’ne getirdi. Hastanede, 4 kişi tarafından kapkaça uğradığı için yaralandığını iddia eden K.T, ifadesi alınmak üzere Alsancak Polis Karakolu’na götürüldü. Karakolda ev sahibiyle yüzleştirilen K.T’nin söylediklerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 12:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?