22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bankaları dolandıran şahıs yakalandı

İzmir'de sahte kimlik ve belgelerle değişik banka şubelerinde başkalarının hesabından para çektiği iddia edilen bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Konak ilçesi Güzelyalı semtinde bir bankada başkasının hesabından para çekmek isterken, banka çalışanlarının şüphelenmesi üzerine suçüstü yakalanan N.Ş. (51) isimli şahsın 15 kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.

Şehirlerarası otobüs şoförlüğü yaptığı bildirilen N.Ş'nin İstanbul, İzmir, Antalya, Soma, Edremit, Didim, Aliağa, Bergama, Menemen gibi yerlerde toplam 15 kişinin hesaplarından 300 bin YTL para çektiği öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası olan N.Ş.'nin Ahmet isimli bir şahısla ortak çalıştığı ve bankalardan çektiği paranın yüzde 10'unu kendisinin aldığı öğrenildi.

Ahmet isimli şahsın muhtemelen banka içerisinde çalıştığı ve bilgilerin bu şahıs sayesinde elde edildiği ileri sürüldü. N.Ş.'nin Mehmet Tezel ve Semih Özvardar isimlerine düzenlenmiş sahte kimliklerle para çekmeye çalıştığı belirtilirken, zanlı emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 15:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?