18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Barışmaya gitti, kurşun yağdırdı

İZMİR'DEKİ SEVGİLİ CİNAYETİ

İzmir'de sevgilisini öldürüp kız kardeşini yaralayan, ardından da kendi hayatına son veren şahsın bir ay önce yaşadığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralandığı ve olay yerine koltuk değnekleriyle geldiği öğrenilirken, zanlının öldürdüğü sevgilisini daha önce ailesinden istediği kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 14.30 sıralarında Fevzipaşa Bulvarı 41 numaradaki Karadeniz İşhanı'na gelen, Mardin'in Ömerli ilçesi doğumlu Nihat A. (22), hanın altıncı katındaki tekstil atölyesinde çalışan, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Nergis K.'yı (18), konuşmak için dışarı çağırdı. Nihat A., Nergis K. ve aynı iş yerinde çalışan kız kardeşi Songün K. (16) ile birlikte zemin kata indi. Nihat K., zemin katın merdivenlerine geldiklerinde belindeki tabancayı çıkararak Nergis K.'yı göğsünden vurdu.

Kendisine engel olmak isteyen Songün K.'yı da sağ bacağının diz altından yaralayan Nihat A., ardından tabancayı göğsüne dayayarak hayatına son verdi. Olay yerine gelen kız kardeşlerin yakınları Songül'ün öldürüldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. 112 acil servis ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu ayakta tutulmaya çalışılan aile üyeleri uzun süre ağıt yaktı.

Öte yandan korkunç olayın yaşanmasından sonra olay yerinde bulunan vatandaşlar uzun bir süre film seyreder gibi olayları izledi. Meraklı izleyicileri olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan ve trafiği normale döndürmeye çalışan emniyet güçlerinin oldukça zorlandığı görüldü.

İZMİR'DEKİ SEVGİLİ CİNAYETİ
İZMİR'DEKİ SEVGİLİ CİNAYETİ
İZMİR'DEKİ SEVGİLİ CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 18:01:03
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 19:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?