19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Başkan, muhtarları ziyaret etti

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, muhtar ziyaretleriyle sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam ediyor. Mahalle sakinleri ve muhtarlarının taleplerine yönelik çalışmalara ağırlık veren Tunçağ, fikir alışverişinde bulunuyor. Toplantılarda yapılacak çalışmalar belirleniyor ve zaman yitirilmeden çalışmalar yaşama geçiriliyor.


Başkan Tunçağ, Cengiz Topel Mahalle Muhtarlığı ziyaretinde Muhtar Erkal Özçevikkalp ve Boğaziçi Mahalle Muhtarı Cemal Demirci ile bir araya geldi. Vatandaşlardan gelen yoğun istemler üzerine, Atatürk büstü yapılmasına karar veren Tunçağ ve muhtarlar büstün yerleştirileceği alan olarak da Boğaziçi Parkı'nı uygun buldular. Atatürk büstü yakın zaman parkın en güzel yerini süsleyecek.
Başkan Muzaffer Tunçağ, muhtarlık ziyaretinden sonra Hamdi Dalan Lisesi'ni ziyaret etti. İlköğretim okuluyken gelecek öğretim yılında lise eğitimi de verecek olan okulun eğitim dönemi başlamadan önce, ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.


Okulun çevresini yeşillendirme çalışmalarının yapılacağının sözünü veren Başkan Tunçağ, "Öğrenci sayısı artacak okulumuza bahçe düzenlemesinin yanı sıra Atatürk büstü ve kaidesini yenileyeceğiz. Bunun yanı sıra okul bahçesine basketbol potaları yerleştirerek daha fazla öğrencinin spor yapmasını sağlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 13:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?