18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Başkan icraatlarını anlattı

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, bir yıllık çalışma dönemini, Altınpark’taki çınar ağacının altında, vatandaşların da katıldığı açık hava toplantısı ile anlattı.

Basmane semtindeki Altınpark’ta bulunan tarihi çınar ağacının altında düzenlenen toplantıya, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, Kent Gözlemcisi Orhan Beşikçi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Altınparklılar katıldı. Necip Kalkan yaptığı konuşmada, Altınpark’ta doğmuş büyümüş bir insan olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve hiçbir zaman halkla bu şekilde iç içe bir toplantı düzenlenmediğini söyleyerek, Tunçağ’ı Konak’a yaptığı hizmetler için kutladı.

Muzaffer Tunçağ ise, en acil yardım bekleyenin, altında toplantı yaptıkları çınar ağacı olduğunu belirterek, "Bu ağaç 200 yıldır burada ve en eski İzmirli. Ancak son zamanlarda çevresel koşullardan dolayı elden gidiyordu. Belki de dünyada ilk gerçekleştirilen bir uygulamayla güçlendirilmiş toprakla takviye yaptık. İlk belirtileri de gördüğünüz gibi yeşillenmeye başladı. Altınpark projemiz kurulda bekliyor, bu semti daha da güzelleştireceğiz. Buradaki 4 tene sebilimizin onarım çalışmaları yapılacak, bunun için vakıflarla protokol imzalandı. Emir Sultan Türbesi ve çevresi de düzeltilecek. Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan devraldığımız bina da sosyal toplumsam bir kurum haline getirilecek. Göreve geldiğimiz günden bu güne çok işler yaptık ancak bunlar başlangıç. Geçen yıl 50 bin ton asfalt atarak önemli bir başarıya imza attık" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Muzaffer Tunçağ’a başarılarından dolayı nazar boncuğu takılarak plaket ve yeni kurulan Basmane Altınparkspor’un forması takdim edildi. Daha sonra ise toplantıya katılanlara lokma ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 15:12:07
Güncelleme :28 Mart 2005 Pazartesi 15:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?