18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bayan polise kapkaç

Konak'ta bayan bir polis memuru kapkaççıların saldırısına uğradı. Polis ekipleri, kadın polisin çantasını alan kapkaççıyı bir evin çatısında yakaladı.

Bayan polisi direksiyon başındayken yakalayan saldırganlar araçta bulunan çantayı alarak hızla uzaklaştılar. Bir süre sonra kullanılmayan bir evde yakalanan hırsızlar, çaldıkları çantayı yok edebilmek için evi ateşe verdiler.

Alsancak 1464 sokak içerisinde meydana gelen olayda, bayan bir arkadaşıyla sokakta giden Yunuslar’da görevli polis memuru Esma Bademci, önüne kimliği belirsiz bir şahsın geçmesiyle aracı yavaşladı. Bu sırada araca yaklaşan diğer bir şahıs, Bademci’nin çantasını alarak hızla uzaklaştı. Bademci’nin çevrede bulunan polislere haber vermesiyle, 1468 sokak içerisinde kullanılmayan bir evde sıkıştırılan kapkaççı Recep Görmez, elindeki çantayı bırakarak evi ateşe verdi. Çatılardan kaçarak polisten izini kaybettirmeye çalışan Görmez, çevreyi kuşatan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, Görmez’in çıkarttığı yangını kısa sürede söndürürken çantasına kavuşan polis memuru Esma Bademci büyük sevinç yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2005 Cumartesi 10:36:33
Güncelleme :24 Nisan 2005 Pazar 11:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökay demir IP: 88.253.54.xxx Tarih : 13.03.2008 14:37:31

ben sorumlu biri olarak polisimizi bir kez daha övünerek kutlamak istiyorum.hepsinin alnından öperim.bu ülkede polisimizi lekelemeye çalışanlara örnek olsun.askersiz ve polissiz bir devlet başı boş koyun sürüsüne benzer.kurt kuzu olayına döner.tüm emniyet mensuplarını kutlar başarılarının devamını dilerim. Sevgi ve Saygılarımla ----(@ (YANDAKİ GÜLÜ SİMGELİYOR)