1
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Belediye işi sıkı tutuyor

Kış aylarında yağmurlu ve kötü hava koşullarında sorun yaşanmaması için çalışmaları bugünden sıkı tuttukların belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, yüzlerce sokak, kaldırım ile merdivenin elden geçirildiğini ve yenilendiğini söyledi.

Karabağlar'ın ayrılmasından sonra sorumlu oldukları 113 mahallede muhtarlar ile birlikte sık sık buluşarak sorunları yerinde çözüme kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Tartan,"Muhtarlarımızın her biri, belediye başkanı sorumluluğunda görev yapıyor. Bu bilinç ile bize acil, kısa, orta ve uzun vadede çözülmesi gereken sorunları getiriyorlar. Teknik arkadaşlarım ile değerlendirme yapıyoruz. Acil önlem alınması gereken durumları tespit edip çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle kış aylarında sorun yaratan, sokak,kaldırım ve merdivenler bugünden yenileniyor, elden geçiriliyor ve onarımları yapılıyor. Vatandaşların kış aylarında bu tür sorunlar ile karşılaşmaması için biz önlemimizi bugünden alıyoruz" dedi.

Mahalle muhtarlarının önerileri doğrultusunda kentin sırtlarında eğimin çok olduğu yerlerde merdiven, sokaklara kilit taşı ve uygun zeminlere de asfalt döküldüğünü hatırlatan Başkan Tartan, asfalt yama ekibinin ise gün boyu çalışma yürüttüğünü söyledi. Tartan, vatandaşların muhtarlara destek vermelerini, şikayetlerini ve sorunlarını iletmelerini belediyeye ulaşmak istediklerinde ise 444 35 66 numaraları telefonu aramalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 11:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?