31
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Belediyeden bayan futbolculara ödül

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bayanlar takımını süper lige taşıyan futbolcular, bu başarıları nedeniyle cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. 

İki yıldır liglerde yer almalarına karşın, kısa sürede takımlarını süper lige taşıyan bayanlar, önümüzdeki yıl Süper Lig'de zorlu bir futbol sınavına hazırlanıyorlar. 

Konak Belediyesi'nin bayan futbolcuları milli takımda da mücadele ediyor. 19 yaş altı Bayan Milli Takım kalesini Fatma Şahin koruyor. Fulden İpekçi ve Ebru Aydın da Milli Takım kadrosuna dahil edilen isimler arasında yer alıyor. 

Bayanlar futbol takımının süper ligte de başarıdan başarıya koşacağını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, bayan futbolcuları makamında kabul ederek kutladı ve cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. 

Yaşları 13 ile 25 arasında değişen futbolcular Türkiye Bayan Süper Ligi'nde başarı peşinde koşacaklar. Yeşil sahalarda yetenekleriyle erkek futbolcuları aratmayan 21 kişilik bayan futbol takımı, bu yıl da Türkiye Bayanlar Süper Ligi'nden başarıyla döneceklerini ve ligde kalıcı olacaklarını söylüyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 10:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?