19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bıçaklı gaspçılar yakalandı

BIÇAKLI GASPÇILAR YAKALANDI

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde bir kişinin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ederek kaçan, 4 zanlı tekrar bıçaklı gasp yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi B.Z. (15), evine giderken Cumhuriyet Meydanı yakınlarında önünü kesen zanlılar tarafından bıçak tehdidiyle gasp edilmişti. Öğrencinin cep telefonunu gasp eden zanlılar kaçarken, polis zanlıları yakalamak için helikopter desteği aldı. Havadan ve karadan yapılan aramalara rağmen izlerini kaybettiren 4 zanlı bugün başka bir gasp olayına karışınca yakayı ele verdi. Huzur Timleri Büro Amiri Serkan Adıgüzel ve Fuar Asayiş Ekipler Amiri Kaan

Coşkun, dünkü olayın ardından zanlıların kaçabilecekleri yerlerde denetimleri arttırdı. Polis ekipleri, bir gün sonra başka bir gasp olayına daha karışan 4 zanlıyı Fuar içinde yakalayıp gözaltına aldı. Yaşlarının küçük olduğu öğrenilen 4 zanlı Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Zanlılar, haklarındaki işlemlerin yapılması için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilecek.

BIÇAKLI GASPÇILAR YAKALANDI
BIÇAKLI GASPÇILAR YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 10:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?