19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bira çaldı kameraya yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde marketten veresiye bira isteyen kişi, işyeri sahibinden olumsuz yanıt alınca hırsızlık yaptı. Marketin kapanmasını bekleyen vatandaş, daha sonra dolapta duran biraları çaldı. Bu sırada güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şahıs, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay Hatay semtinde meydana geldi. Faruk Bakaç'a ait marketten bira çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. İddialara göre Bakaç'a ait markete ilk önce müşteri olarak gelen ve çevrede "Armağan" olarak tanınan 20 yaşlarındaki genç veresiye olarak bira almak istediğini söyledi.

İşyeri sahibinin olumsuz yanıt vermesi üzerine marketin kapanmasını bekleyen zanlı, ardından veresiye alamadığı biraları çalmak için dükkanın önüne geldi. Demir kepenklerin önüne boş bira kasalarını koyan şahıs, parmaklıklardan buzdolabına uzanarak içerisindeki biraları birer birer çaldı. Çaldığı biraları montun içine saklayan hırsız, marketin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Marketin üst katında oturan ve gürültü üzerine uyanan işyeri sahibi Faruk Bakaç, aşağı indiğinde kepenklerin önünde boş bira kasalarını görünce güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. İşyerine müşteri olarak gelen ve kendisinden veresiye bira isteyen kişinin hırsızlık yaptığını gören Bakaç, durumu polise
bildirdi.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 09:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?