24
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Böyle arkadaş olmaz olsun!

İZMİR'DE GASP

İzmir'in Konak ilçesinde arkadaşı olan genç kızdan para isteyip vermeyince de ayaklarından vurup 700 TL para ile cep telefonunu alarak kaçan zanlı, saklandığı evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Salı günü gece saatlerinde Konak Zafer Payzın Köprüsü üzerinde meydana geldi. Birahanede garsonluk yapan Özlem Ö. (21) isimli genç kız, arkadaşı olan Barış K. (22) ile birlikte Karşıyaka'ya gitmek için 35 T 7041 plakalı taksiye bindi. Yolda ilerlerken Barış K. belinden çıkardığı tabancayı Özlem Ö.'ye doğrultarak parasını ve cep telefonunu istedi. Parasını ve cep telefonunu vermemek için direnen genç kızı bacaklarından vuran Barış K., genç kızın 700 lira para ile cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Yaralanan genç kız Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Özlem Ö. hastanede tedavi altına alınırken, Konak Araştırma Ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Zanlının Doğançay 7179 sokak numara 23'teki bir evde saklandığı bilgisine ulaşan ekipler eve baskın düzenledi. Çeşitli suçlardan emniyette 12 kaydı bulunan zanlı, ekipler tarafından kıskıvrak yakalanırken, evde yapılan araştırmada 2008 yılında Eşrefpaşa Halide Edip Adıvar Caddesi numara 37'den çalınan emekli astsubay Çetin Koç'a ait olan ve gasp sırasında kullanılan tabanca çıktı. Alsancak Polis Merkezi'ne götürülen Barış K.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İZMİR'DE GASP
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 09:29:01
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 17:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?