24
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cadde ortasında kitap okudular

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ KİTAPLARA DOKUNDU HERKES OKUDU

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın eğitim ve öğretim için yaptığı sosyal sorumluluk projeleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizde giderek azalan kitap okuma alışkanlığına dikkat çeken toplum gönüllüsü gençler aynı anda farklı illerde işlek mekanlarda kitap okuma etkinliğinde bulundular.

Toplum Gönüllüleri Vakfı azalan okuma alışkanlığı ile birlikte araştırmacı kimliğinin kaybolması ve bilinçli bilgi ediniminden uzaklaşarak, bilgiden yoksun bireyler yetiştirmenin kaygısı ile kültürel gelişimi sağlamak toplumsal sorunlara daha duyarlı bireyler yetiştirebilmeyi göstermek amacıyla yola çıktılar.

İletişim araçlarının yanlış kullanılması ve hazır bilgiye yönelimin artması ile okuma alışkanlığının daha da azaldığını gören Toplum Gönüllüleri, bilgi toplumu yaratabilmek için kolları sıvayarak Türkiye’nin farklı illerinde aynı anda işlek mekanlarda kitap okuma etkinliğinde bulundular.

İzmir’de de Kıbrıs Şehitleri caddesinde okuma etkinliği gerçekleştiren organizasyon ekibinden Merve Yıldız “Aşırı sıcak bizi olumsuz etkilese de halktan gördüğümüz ilgiyle mutlu olduk. Turistlerin bile ilgi göstermesi amacımıza ulaştığımızın kanıtı oldu” diyerek sevinçlerini belirtti.

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ KİTAPLARA DOKUNDU HERKES OKUDU
TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ KİTAPLARA DOKUNDU HERKES OKUDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 09:26:03
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 11:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?