18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çalıntı araçla polise çarptı

Konak'ta çalıntı araçla, kendisini durdurmak isteyen bir polis memuruna çarpan ve bir polis memurunu da sürükleyen kimliği belirsiz bir kişi kayıplara karıştı.

Olay, gece saat 04.00 sıralarında Konak Vapur İskelesi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 AE 0824 plakalı çalıntı araçla Güzelyalı istikametine seyreden kimliği belirsiz bir kişi, alkol uygulaması yapan 2 polis memuru tarafından durdurulmak istendi.

Polisin "dur" ihtarına uymayan şahıs, aracın önünde duran polis memuru Mehmet Doğan’a (40) çarptı. Aracın kapısını açmak isteyen diğer polis memuru ise metrelerce sürüklendi.

Otomobilin çarpması sonucu hafif şekilde yaralanan Mehmet Doğan, polis arkadaşları tarafından Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin takip ettiği araç sürücüsü ise, Küçükyalı 150. Yıl PTT Evi önünde otomobili terk ederek kaçtı.

Aracın Örnekköy semtinden çalındığı tespit edilirken, polis, kaçan uzun saçlı ve kirli sakallı 20 yaşlarındaki şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 13:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?