19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cennetçeşme'de Kocaoğlu rüzgarı

Hemşehri dernekleri toplantılarına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, diğer partilerin adaylarına gösterdiği centilmenlikle büyük alkış alırken, Federasyon Başkanı Öner Osmanoğulları, "Aziz Kocaoğlu'na sahip çıkacağız" dedi.

Menemen Asarlık Ağrılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin şöleni ile Kars, Ardahan, Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Cennetçeşme Şubesi'nin açılış törenine katılan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, sevgi gösterileriyle karşılandı.

Aziz Kocaoğlu'nun kendilerine her zaman destek verdiğini söyleyen Ege-İzmir Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Öner Osmanoğulları, "Bugüne kadar bize her zaman sahip çıkan Aziz Kocaoğlu'na sizlerin de sahip çıkacağınıza eminim. Aziz Kocaoğlu'nu Cennetçeşme'de Karslılar'a, Ardahanlılar'a, Iğdırlılar'a emanet ediyorum. O'nun bize sahip çıktığı gibi, biz de ona her yerde sahip çıkacağız" dedi.

Dernek binasının açılışına katılan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Sıddık Topaloğlu ve MHP adayı Mehmet Aksoy ile de bir araya gelen Aziz Kocaoğlu, siyasi centilmenlik örneği gösterdi. Kendisine verilen konuşma sözünü Sıdık Topaloğlu'na veren Aziz Kocaoğlu, bu davranışıyla büyük alkış aldı.

Kent dönüşümü çalışmaları hakkında bilgi veren Aziz Kocaoğlu, Anadolu insanının kendi gelenek görenekleri ile zenginleştiğini belirterek, "Doğduğumuz yeri unutmadan doyduğumuz yer için çalışacağız" dedi. Kocaoğlu, "Bize 29 Mart'ta yeni bir dönem için vize verirseniz, devam eden çalışmalarımıza yeni projeler ekleyerek hizmetlerimizi bir dakika ara vermeden, aynı hızla sürdüreceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?