19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

CHP adayı Tartan taburcu oldu

Geçtiğimiz gün trafik kazası geçiren ve kolu kırılan CHP İzmir Konak Belediye Başkan Adayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Dr. Hakan Tartan, EMOT El ve Mikrocerrahi Ortopedi Travmatoloji Hastanesi’nden taburcu olur olmaz seçim çalışmalarına tekrar başladı.

Doktorlar tarafından sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen, sadece iki hafta süreyle sol kolunu bir askıyla koruması istenen Hakan Tartan İzmir’in çeşitli semtlerinde esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti, projelerini anlattı.

Yurttaşların büyük bir bölümünün yoğun ilgi gösterdiği ve "Nazara geldiniz, size ihtiyacımız var" sözcükleriyle karşıladığı Dr. Tartan, bir gevrek satıcısının geçmiş olsun dileğini aldığı kısa sohbet esnasında "Allah’a şükür kazayı hafif atlattık, kaldığımız yerden çalışmaları hızla sürdüreceğiz, Konak halkı ve sizler için en iyisini yapma sevdamızı sürdürüyoruz, görünmez kazalara rağmen bu sevdamız devam edecek" dedi.

Geçirdiği talihsiz kazaya rağmen moralinin ve enerjisinin yerinde olduğu gözlenen Dr. Hakan Tartan halkın geçmiş olsun dileklerini kabul ettikten sonra esnafla buluştu. Tartan buluşmalarda şunları dile getirdi, "Gözler hep üzerimizde. Ama benim bütün görevlerimde verdiğim bir mesaj var; sevgi dolu bir kent. Dost bir kent, dost bir Konak hayal ediyorum. Bunun için de her bir köşesinden bu sevginin yansımaları görülecek, geleceğin liderlerini, önderlerini yaşamın her boyutuna katmak için seferber olmuş bir İzmir Konak. Gençlerle kucaklaşan, kent meclislerinde herkese söz hakkı veren bir İzmir Konak oluşturacağız. Konak’ta yaşayanlar bu kentin sakini değil, sahibi olacaklar. Yurttaşlarımın daha mutlu olmalarını sağlamaya çalışacağım. Bunun en önemli yansıması da elbette katılımcı, paylaşımcı ve dayanışmayı esas alan bir yapı olacak. Bu yapının meyveleri de kuşku yok ki, insanlarımıza mutluluk, keyif ve huzur taşıyacak. Daha yeşil bir ortamda, daha sağlıklı spor olanakları, semt merkezleri ile sorunların kısa sürede saptanması ve çözüm getirilmesi en büyük hedeflerim arasında olacak. Ben mutlaka İzmir Konak’ta kültür, sanat, eğitim, turizm ve sağlık alanında bir çıkış yaratmaya çalışacağım. İnsanların eğitim merkezi olarak gördükleri bir İzmir Konak olacak. İnsanların sağlıkta, turizmde çok daha mutlu olabildikleri bir kent olacak. Aynı şekilde kültür ve sanatın merkezi de olacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:37:51
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 14:39:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?