25
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cimnastik şöleni

JİMNASTİKÇİLER İZMİR'DE BULUŞTU

Konak Belediyesi uluslararası bir etkinliğe daha ev sahipliği yaparak “Turizm kenti İzmir” olgusuna en anlamlı katkıyı verdi. 8 ülkeden 350 sporcu bundan böyle Türkiye'nin gönüllü elçisi olacak.

Konak Belediyesi'nin katkısıyla gerçekleştirilen 3. Uluslararası Jimnastik Festivali'nin tanıtım kokteyli Havagazı Fabrikası'nda düzenlendi. 10 Ekim 2010 tarihine kadar sürecek olan gösterilere 8 ülkeden 350 jimnastikçi katılıyor.

Balçova, Kemalpaşa, Konak Gündoğdu Meydanı ve Bornova'da gerçekleştirilecek gösterilerde, Litvanya,Çek Cumhuriyeti,Slovakya, Slovenya, Arnavutluk, Almanya,Kıbrıs ve ülkemizden katılan sporcular kendi yörelerinden figürler sunacaklar. Kültürel özellikleri müzikle birleştirerek sunulacak gösteriler, İzmir meydanlarına renk katacak.

İzmir'in tanıtımı için spor etkinliklerinin önemini vurgulayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, belediye olarak kentimizde düzenlenecek şampiyonaları ve festivalleri desteklediklerini belirtti. 350 jimnastikçinin yapacakları gösterilerle kente renk katacağını ifade eden Başkan Tartan; “Bu organizasyonu düzenleyen jimnastik dünyasının temsilcilerine teşekkür ediyorum. Bu renkli tabloyla İzmir'in tanıtımı anlamında önemli bir organizasyon. Bunu geliştirerek devam ettireceğiz. Katılımcı ülkelerin jimnastikçilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkelerine dönen sporcuların her biri bizim için gönüllü elçi olarak tanıtım yapacaklar. Bu nedenle desteklerimiz sürecek ” dedi.

JİMNASTİKÇİLER İZMİR'DE BULUŞTU
JİMNASTİKÇİLER İZMİR'DE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 12:36:02
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?