18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cinayet zanlısı kavgada yaralandı

Konak İlçesi Basmane semtinde katil zanlısı olarak aranan bir şahıs, çıkan kavgada silahla vurularak yaralandı. Hastaneye kaldırılan cinayet zanlısının hayati tehlikesi sürüyor.

Olay, Kahramanlar 1544 Sokak girişinde önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, katil zanlısı olarak arandığı belirtilen Raif Doğanay (28) ile Mustafa Bakir (37) ve Özcan Çakırlı (48) arasında eski bir husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Raif Doğanay’ı silahla yaraladığı iddia edilen Mustafa Bakir ve Özcan Çayırlı kaçtı. Sol göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralanan Raif Doğanay, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olayla ilgili çevrede geniş çaplı operasyon başlatan ekipler, olaya karıştığı iddia edilen Özcan Çayırlı’yı yakalarken, silahı kullandığı iddia edilen Mustafa Bakir ise kaçtı.

Hayati tehlikesi süren Raif Doğanay’ın, 16 Mayıs’ta Basmane İşçiler Caddesi’ndeki 63 nolu Ganyan Bayii önünde çıkan tartışmada tabancayla vurularak öldürülen Özgür Ercik’in (29) katil zanlısı olarak arandığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 12:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özçan çayırlı IP: 85.108.152.xxx Tarih : 17.03.2008 21:44:45

merhaba arkadaşlar bu olayla hiç iilgim olmasa benimde adım kazayla geçmektedir.ayrıca ben şimdiki konum dolayısı ile ege roman dernekleri federasyon başkanı olarak görev yapmaktayım.ve roman toplumun sorunlarına çözüm ararken bu konuları görmekten üzüntü duydugumu ifade etmek isterim.eger elinizde bir imkan varsa lütfen bu konuyu kaldırmanızı talep etmekteyim.iyi çalışmalar