1
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cinayet zanlısına operasyon

Konak'ta, bir kişi silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından zanlının peşine düşen polis, olaya yakın yerlerde operasyon yaptı.

Daha önceden adam yaralama suçundan arandığı belirtilen zanlıyı bulmak için çevreyi didik didik arayan polis, şahsı yakalamayı başardı.

Olay Basmane semti Besaş Köprüsü önünde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İki yerinden vurulan İhsan Kurtay (25) isimli şahıs, Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olaya karışan 2 kişinin peşine düşen polis, çevrede arama başlattı. Eli silahlı zanlıların saklanabileceği bölgeleri dikkatli bir şekilde didik didik arayan ekipler, bir süre sonra şahıslardan biri olan Hayrettin Çağan’ı (19), Ülkü Sineması yakınlarında yakaladı.

Diğer şahıs kaçmayı başarırken, yakalanan zanlı Çağan’ın olayda kullandığı silahı polisten kaçarken attığı belirlendi. Bir süre çevrede suç aletini arayan polis ekipleri, çok geçmeden olaya karışan silahı da bulmayı başardı. Yakalanan Hayrettin Çağan, ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürülürken, kaçan şahsın aranmasına devam edildiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 12:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?