31
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Denize atlayarak ölmek istedi

İzmir'in Konak ilçesi, Alsancak semtinde alkollü olduğu iddia edilen Nihat Koç isimli bir vatandaş, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, denize atlayarak ölmek istedi.

Olay yerine çağrılan Deniz Polisi tarafından kurtarılarak kıyıya çıkarılan Koç, uzun süre yerde baygın halde ambulans bekledi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Koç'un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye olay saat 04.00 sıralarında Alsancak Vapur İskelesi yakınında meydana geldi.

Alkollü olduğu iddia edilen ve bilinmeyen bunalıma girdiği iddia edilen Nihat Koç (48), intihar etmek için denize atladı. Denize birinin atladığını farkeden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen Deniz Polisi, Koç'u son anda boğulmaktan kurtardı. Polisler tarafından bota çıkarılan Koç, vatandaşlar tarafından kıyıya alındı. Bilinci kapalı olan adam, uzun süre yerde ambulans bekledi.
Uzun bekleyişin ardından olay yerine gelen ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Koç, tedavi altına alındı. Koç'un hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 08:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?