1
Haziran
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Düşleri gerçek oldu

Geçtiğimiz yıl denize balıklama atlayan ve belden aşağısı felç olan Ahmet Çiçek'in imdadına Konak Belediyesi yetişti.

Düne kadar çalıştığı işyerinde günün 12 saati koşturan genç adam, başına gelen bu felaketin ardından tekerlekli sandalyeye mahkum oldu ve evine kapandı.

Günlerini evinde geçiren ve bu arada tedavisini de sürdüren Ahmet Çiçek, iyileşeceği günleri iple çekerken Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'dan gelen telefon ile hoş bir sürpriz yaşadı. Başkan Tartan'ın, kendisine akülü tekerlekli sandalye armağan edeceğini öğrenen Çiçek, doğuştan engelli Necati Eser ile birlikte bu düşüne kavuştu.

Doğup büyüdüğü Gültepe semtinde düzenlenen törene Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu da katıldı. Başkan Tartan, ülkemizde yaşayan hemen herkesin potansiyel engelli olduğunu belirtti.

Başkan Tartan, devletin ve yerel yönetimin elbirliği halinde engelli vatandaşlara desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu da Konak'ta sosyal yardımlar konusunda etkin bir çalışma anlayışı içinde olduklarını söyledi.

Mahallede yaşayan vatandaşların da alkışları arasında akülü sandalyelerine kavuşan Ahmet Çiçek ile Necati Eser, mutluluklarını dostlarıyla birlikte paylaştılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 12:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?