22
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Eşinin evi terk etmesi üzerine kendini yakmak istedi

Uşak'tan İzmir'e gelen ve eşinin iki ay önce evi terk etmesi üzerine bunalan bir koca, üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi.

Olay, öğle saatlerinde Konak Meydanı'nda meydana geldi. Bir otobüs firmasında şoförlük yapan iki çocuk babası Güngör Sağcan (47), eşinin 2 ay önce çocuklarla evi terk etmesine sinirlenerek iki bidon benzini alıp Konak Meydanı'na geldi. Yüzlerce insanın gelip geçtiği meydanda üzerine benzin döken ve eline çakmak alan Sağcan, "Bana eşimi getirin yoksa kendimi yakarım" diye bağırdı.

Polisler tarafından 20 dakika boyunca ikna edilmek istenen Güngör Sağcan, üzerine gelen polisleri benzin ve çakmakla tehdit etti. Bu arada bir polis memuru arkadan gizlice yaklaşarak şahsın elindeki bidonlara tekme attı. Daha sonra şahsın üzerine atlayan polisler yere düşen Sağcan'ın elindeki çakmağı aldı. Şahsın kendisini yakmak istemesi ve etkisiz hale gelmesini gören vatandaşlar polisleri alkışladı.

KARIM BENİ TERKETTİ

Polisler tarafından etkisiz hale getirilen Güngör Sağcan, eşinin çocuklarıyla beraber kendisini terk ettiğini belirterek "Eşim çocuklarımla beraber ortada hiçbir şey yokken evi terketti. Eşim geri dönmezse yine kendimi yakarım. İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nde eylem yapacağım" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 16:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?