26
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Eşiyle tartıştı intihara kalkıştı

İzmir'in Konak ilçesinde, eşiyle tartıştığı iddia edilen bir kadın 4. katta bulunan evinin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. İtfaiye ekipleri balkon demirlerinden sarkan kadının atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı.

Olay Hatay semtinde meydana geldi. Fatih Apartmanı'nda oturan Dilek Koç (42), girdiği bunalım sonucu evinin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi.

Gece saat 01.00 sıralarında, 4. katta bulunan evin balkon demirlerinden sarkan kadını görenler polis ve itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine gelen polisler, intihar etmek isteyen Koç'u ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Balkon demirlerinden sarkan ve balkondaki saksıları sokağa atan Koç'u sakinleştirmek için polisler uzun süre uğraştı.

Tüm ikna çabalarına rağmen yaklaşık bir saat boyunca intihar teşebbüsünden vazgeçmeyen bir çocuk annesi Koç, polis tarafından balkondan indirildi. Alkol aldığı anlaşılan Dilek Koç, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Dilek Koç, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Hatay Polis Merkezi'ne götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 12:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?