26
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Esrarlı otomobil

İzmir'in Konak ilçesi Kadifekale semtinde şüphe üzerine durdurularak, inceleme yapılan otomobilin sürücüsünün üzerinden ve aracın kaporta kısmından paketlere sarılmış halde 300 adet meşe tabir edilen esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kadifekale semtinde devriye görevi yapan Fuar Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, durumundan şüphelendikleri 35 UNF 85 plakalı otomobili durdurdu. Otomobildeki sürücünün tedirgin hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, otomobil sürücüsünün üzerinde de arama yaptı.

Yapılan aramalarda sürücünün üzerinden 1 meşe otomobilin kaporta kısmına gizlenmiş ayrı ayrı paketlere sarılmış halde 300 adet meşe tabir edilen esrar maddesi ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan şüpheliler Serkan G. (22) Yusuf C. (28)ve Cenk P. (19), ele geçirilen esrar maddeleri ile birlikte Narkotik Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürü Yener Ürgütol, her ekibin görev sırasında yaklaşık 50 kişiye kimlik sorgusunu yaptıklarını ve bunun karşılığında başarı elde ettiklerini belirten Ürgütol, polisin uygulamasının İzmir'in huzur kenti olmasında büyük payı olduğunu ve İzmirlilerin her geçen gün daha verimli çalıştıklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 10:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?