27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Fabrika gibi müdürlük

Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklara ve yeşil alanlara dikilmek üzere sadece fidan üreten ve bitki yetiştiren bir birim olmakla yetinmiyor.

Belediyenin ihtiyacı olan oturma bankları ve spor aletlerini kendi bünyesinde oluşturduğu ekipler tarafından üreten müdürlük bir fabrika gibi çalışıyor.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, vatandaşlardan son aylarda yoğun olarak spor aleti talepleri geldiğini hatırlatarak, "Artık uygun olan birçok parkımızda kendi ürettiğimiz spor aletlerini kullanıyoruz. Hem paradan, hem zamandan kazanıyoruz. Hem de vatandaş talepleri yerine geldiği için mutlu ve sporunu evine yakın mekanlarda gönül rahatlığı ile yapabiliyor" dedi.

Park ve yeşil alanlarda oturma banklarının yanı sıra spor aletlerinin de vazgeçilmez birer parçası olduklarını vurgulayan Başkan Tartan, bankların ve spor aletlerinin piyasaya göre daha ekonomik üretildiğini söyledi. Kadınların sabahları spor yapmak için sıraya girdikleri aletleri Kadifekale'de bulunan Fidanlık'taki atölyede seri olarak üretmeye devam edeceklerini ifade eden Tartan, "Vatandaşlar boş zamanlarını değerlendirdikleri, spor yaptıkları, torunlarını gezdirdikleri parkların ve yeşil alanların bakımlarını düzenli olarak da yapıyoruz. Yeşil dokuyu daha çok artırıyoruz" dedi
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 11:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?