27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hatay'da korkutan patlama: 2 yaralı

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde bir apartmanın bodrum katında patlama meydana geldi. Mahalle sakinlerinde büyük korkuya sebep olan patlamanın sonunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay akşam saat 23.30 sıralarında İnönü Caddesi numara 36'da bulunan apartmanın bodrum katında meydana geldi. Gaz sıkışması sonucu kalorifer dairesinde meydana gelen patlama çevredeki vatandaşlarda büyük korku ve endişeye sebep oldu. Patlama sonrası çıkan yangında, apartmanda kapıcılık yaptığı öğrenilen 45 yaşındaki Ahmet Balgün ile 8 yaşındaki oğlu Emre Balgün yaralandı. Başından yaralanan Ahmet Balgün ve ayağından yaralanan oğlu Emre, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne

kaldırılırken sinir krizi geçiren kızı Emel Balgün de olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan inceleme sonucunda patlamaya kalorifer dairesindeki tüpten sızan gazın sebep olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 09:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?