26
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hırsıza çelik kapı da dayanmıyor

İzmir'in Konak ilçesinde gündüz saatlerinde Kömekçi çiftinin evine 2 yılda ikinci kez hırsız girdi. Önlem amacı ile geçen yıl dairelerine çelik kapı taktırdıklarını söyleyen Kömekçi çifti, "Gerçekten de hırsıza kilit dayanmıyormuş" diye feryat etti.

Eşrefpaşa, 556 Sokak, numara 10'da bulunan apartmana, 2 yıl içerisinde ikinci kez hırsız girdi. Edinilen bilgiye göre; gündüz saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayında, evlerindeki bilgisayar kasasının çalındığını belirten Mustafa Kömekçi ve eşi Gül Kömekçi, geçen yılki hırsızlık olayını ucuz atlattıklarını söyledi.

Daha önce evlerine giren hırsızın çalacak bir şey bulamayınca eşyalarını dağıttığını ardından da karşı komşuları Taner-Cevriye Tanman çiftinin evine girdiğini ifade eden Mustafa Kömekçi, yetkililerden yardım istedi. Mustafa Kömekçi, önlem amacıyla çelik kapı taktırdıklarını ancak bununda hırsızlar için yeterli olmadığını savundu. Gündüz vakti evlerine giren hırsızın kolay kolay çelik kapıyı açamayacağını ifade eden Kömekçi, "Nasıl olurda çelik kapıyı açmak için hırsızların çıkardığı sesi kimse duymaz. Çelik kapıyı açmak kolay mı?" diye yaşadıkları durumdan yakındı.

"Artık gönül rahatlığı ile işimize gidip gelmek istiyoruz. Yoksa tek çare olarak daha güvenli bir semte taşınacağız" diye konuşan Kömekçi çiftinin evine giren hırsızın aynı gün kendi evlerine de girdiğini söyleyen Taner ile eşi Cevriye Tanman, evliliklerinin 10. gününde dairelerine giren hırsızın 4 bin TL değerindeki altınları çaldığını ifade etti.

Kömekçi çifti gibi hırsızlardan yaka silktiklerini vurgulayan Tanman çifti, "Artık gündüz işe giderken, aklımız evimizde kalsın istemiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 10:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?