23
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hırsızlar ev sahibini öldürdü

İzmir’in Konak İlçesi’nde hırsızlar, evine girdikleri TIR şoförünü silahla vurarak kaçtı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Eskiizmir semtinde 4610 Sokak numara 35 daire 3’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TIR şoförlüğü yapan evli ve 3 çocuk babası Adem Ocak (36), gece saat 06.30’da mutfaktan gelen sesler üzerine uyandı.

Balkon kapısını tornavida ile zorlayan hırsızı fark eden Ocak, hırsızla boğuşmaya başladı. Ocak’ı silahla karnından vuran kimliği belirsiz şahıs, balkondan atlayarak aşağıda gözcülük yapan diğer arkadaşıyla birlikte kaçtı.

Ses üzerine balkona çıkan Emine Ocak, eşini kanlar içerisinde baygın vaziyette buldu. Ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ocak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan polis, balkonda bir tornavidayla 2 adet boş kovan buldu. Polis hırsızların yakalanması için operasyon başlattı.

Eşinin ölüm haberini alan Emine Ocak ise, çocukları Ahmet (12) ve Ege’ye (9) sarılarak gözyaşı döktü.

Yakınları tarafından zor teselli edilen genç kadın, 40 günlük olan ve henüz daha ismi konmamış bebeğini emzirirken feryat etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 13:28:49
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 11:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?