19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hırsızlar peşini bırakmıyor!

FABRİKAYI TALAN ETTİLER

İzmir’de tavukçuluk yapan bir işadamının başı hırsızlarla dertte. Önce İzmir’deki dükkanı soyulan işletmecinin son olarak fabrikası hırsızlar tarafından adeta talan edildi.

İzmir’de kurulu bulunan Bedir Tavukçuluk’un sahibi Mustafa Bedir’in başı hırsızlardan dolayı dertten kurtulmuyor.

İzmir'in Konak İlçesi İkiçeşmelik semtinde 2008 yılında Mustafa Bedir’e ait olan tavukçu dükkanına giren hırsız, önce mutfakta sucuk yaparak karnını doyurmuş, çay ve nargile içtikten sonra da işyeri sahibine ‘Ahirette görüşürüz, Cengiz’ diye bir mesaj bırakıp kayıplara karışmıştı. Tarih 2009 bu defada Mustafa Bedir’e ait olan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Arcanlı Köyü mevkiinde yer fabrika hırsızlar tarafından adeta talan edildi. Kemalpaşa ilçesinde tavuk kesimhanesine 19 Aralık Cumartesi günü hırsız girdi. Kesim yerinin kuş gribi nedeniyle iki yıldır faaliyette olmadığını hatırlatan işletmeci Mustafa Bedir, kesim yerine giren hırsızları suçüstü yakaladıklarını fakat hırsızları yakalamanın bir şey ifade etmediğini söyledi.

Suçüstü yakalanan hırsızların aynı gün serbest bırakıldığını belirten İzmirli işadamı Mustafa Bedir, “Hırsızları yakalamamız hiçbir işe yaramadı. Yakalandıkları aynı gün mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Piliç haşlama, piliç yolma, piliç yıkama ve 60 tonluk piliç şoklama makinası ile güvenlik kamerasını, jeneratörü ve bin 200 adet piliç askısını, camları, çerçeveleri, kapıları ve tavan kaplamalarını çaldılar. Ayrıca kesim yerine yakın olan evimdeki beyaz eşyaları da götürmüşler. Adeta talan etmişler” dedi.

Mustafa Bedir, “Benim mağduriyetimi kim ortadan kaldıracak. Hırsızların kim olduğu ortada ama ceza verilmiyor. Bu iş bana göre bir şebeke tarafından yapılıyor. Ceza almaları için tüm yollara başvuracağım. Gerekirse İnsan Hakları Mahkemesi’ne gideceğim” diye konuştu.

FABRİKAYI TALAN ETTİLER
FABRİKAYI TALAN ETTİLER
FABRİKAYI TALAN ETTİLER
FABRİKAYI TALAN ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 15:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?