27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hırsızlık çetesine operasyon

İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları operasyon ile evlerden ve iş yerlerinden elektronik eşya çalan bir çeteyi yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Kemeraltı girişinde cep telefonu alım satımı yapan bir şahsın çalıntı bilgisayar ve elektronik eşya alıp sattığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, bahse konu yerin H.E. isimli şahsa ait iş yeri olduğunu belirledi.

İş yerinde arama yapan ekipler çalıntı olan toplam 120 adet cep telefonu, laptop bilgisayar, bilgisayar kasası, LCD monitör, fotoğraf makinesi, telefon bataryası ve hafıza kartlarını ele geçirdi. Ele geçirilen eşyalardan laptop bilgisayar ve bilgisayar kasalarının İzmir'in Güzelbahçe, Bornova, Torbalı ilçeleri ile Muğla'da bulunan 5 ayrı adresten çalınmış olduğu belirlendi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, Kapılar semtinde cep telefonu alım satım işi ile uğraşan İ.T. isimli şahsın da konuyla bağlantılı olduğunu tespit etti.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan H.E. (34), İ.T. (33), V.B. (37) ve M.G. (22) isimli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONU
İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONU
İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 10:16:03
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 10:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?