29
Mayıs
2024
Çarşamba
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hurdacıların kanlı kavgası: 1 ölü

İzmir'in Konak ilçesi, Gürçeşme semtinde hurda kağıt toplayıcıları arasında alacak verecek yüzünden çıkan kavga cinayetle noktalandı.

Hurda kağıt toplayan Ali Yavuz (57) ile oğulları Celal (24) ve Kemal Yavuz (31) aralarında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada Erdal Mindivanli'yi (43) önce darp etti, daha sonra bıçakladı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mindivanli yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay Gürçeşme 3541 sokak, 13 numaradaki terk edilmiş eski bir bina içinde, gece 24.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; hurda kağıt toplayan Erdal Mindivanli ile eski binada buluştuğu Ali Yavuz ve oğulları Kemal ve Celal Yavuz'un arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Erdal Mindivanli, baba ve oğulları tarafından dövüldü. Daha sonra karın bölgesinden bıçaklanan Mindivanli kanlar içinde yere yığıldı.

Olayı gerçekleştiren Ali Yavuz ve oğulları, 35 RT 761 plakalı otomobille kaçtılar. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çağrılan ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erdal Mindivanli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından çevrede arama çalışmalarına başlayan ekipler, zanlıların içinde olduğu 35 RT 761 plakalı şüpheli otomobili Gürçeşme Huzurevi önünde durdurdu. Otomobilden çıkan ve olaya karıştıkları iddia edilen zanlılar Ali Yavuz ve oğulları Celal ve Kemal Yavuz yakalandı. Otomobilde yapılan incelemelerde olayda kullanıldığı iddia edilen bir adet bıçak ile olayda kullanılmayan ruhsatsız 2 adet tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar alınan doktor raporunun ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 09:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?